top of page

Bar Cabinets en Bar Trolleys

Tijdloze en verfijnde meubels

De vintage en tijdloze uitstraling van een bar cabinet maken het een unieke toevoeging aan je interieur. Welk cabinet u ook kiest, er is altijd een breed scala aan verschillende soorten en maten en er is voor ieder wat wils. Een bar cabinet is dan ook een persoonlijk statement, waarbij jouw smaak en voorkeuren centraal staan.

 

Een bar cabinet overstijgt de functie van enkel opbergen; het wordt een centraal punt in het huis waar verhalen en herinneringen worden gedeeld en gekoesterd. Dit maakt het bar cabinet een waardevol en tijdloos bezit dat generatie op generatie kan worden doorgegeven of pak  een heerlijke whisky of een koud biertje en ga zonder na te denken lekker op een comfortabele fauteuil zitten met een bar trolley er naast. 

In deze bar trolley staat jouw volledige collectie drank flessen met mooie glazen die je kunt gebruiken om je favoriete drankje te serveren. Een bar trolley kan op dat moment dan echt zorgen voor dat extra stukje beleving en ontspanning. Vooral als je deze specifieke ruimte zo inricht dat het bijna een horeca belevenis wordt.

bottom of page